Alla inlägg den 19 januari 2014

Av lizzans-life - 19 januari 2014 19:17

Hejsan!

 

Idag gjorde jag inte så mycket som sagt. Jag vaknade vid tolv-tiden och gick ner och gjorde toast till frukot och jag bara äälskar toast!  

När jag hade ätit färdigt gick jag upp och tränade lite på tränings-appen som jag nämnde i mitt förra inlägg.

Efter det satte jag igång med städningen och i dag va jag värkligen inte sugen på att städa, men nu är det gjort i allafall och det är riktigt skönt! 

Sedan ringde elin och tristan så vi pratade en liten stund.

När jag hade pratat färdigt med dom gick jag ner och tog en dusch och för en gång skull tänkte jag torka håret med hårtorken   som jag aldrig gör för att det sliter så på håret och jag vill inte slita på det i onödan.Men när jag höll på med att torka håret, lutade jag mitt huvud upp och ner så att jag skulle lättare kunna torka topparna lite lättare, då kände jag hur mitt hår sögs in i hårtorken och jag fick panik med att sänga av den men det funkade typ inte! När jag väl lyckades stänga av den, det första jag tänkte på va att "kommer jag få klippa av håret nu?!" för det ville jag värkligen inte! Men jag ropade på mamma så fick hon hjälpa mig att ta ut håret och det gick faktiskt bättre än vad jag trodde! Det är nackdelen med att ha långt hår, man fasnar i allt osv! En gång när jag skulle tända ett ljus råka jag bränna av lite av mitt hår, och en annan gång i sommras när jag och albin va ute och gick fasnade mitt tuggummi i håret och jag kom på att det bästa sättet att få ut tuggummi ur håret är genom att man gnuggar i ett bra balsam i håret där det har fasnat och sedan sköljer man ut med vatten och då drar man samtidigt i tuggummit så försvinner det!

Men nu hade jag tänkt att sätta på en bra film och måla min naglar.

Och imån ska jag till en specialist tandläkare för jag ska få en rälls tandstälning, fast inte i mån men jag ska ha med mig lite papper och så ska vi prata lite och sånt tror jag.

Men jag bloggar lite mer i mån, ha det bra så ses vi i mån!   

 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2014
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards